Itä-länsi salaattiottelu: Sitruunaruohomarinoitua tofua ja paahdettua maissia
Valkotippuri
Valkotippuri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Sitruunaruoholla (yms.) marinoitu tofu
  • 400-500 g kiinteää tofua
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 4 rkl soijaa
  • 1 reilu rkl hienoksi pilkottua sitruunaruohoa
  • 1 valkosipulinkynsi 2 tl pähkinä- tai oliiviöljyä
  • Salaatinkastike
  • ~1,5 dl cashew-pähkinöitä
  • ~2 dl kuumaa vettä
  • 2 rkl tuoretta sitruunamehua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi 2 tl vaaleaa misoa (eipä löytynyt omasta varastosta)
  • 2 tl dijon-sinappia
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 2 rkl tuoretta limemehua
  • 3 rkl Srirachaa tai muuta chilikastiketta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.