Itämainen salaatti karamellisoiduilla luumuilla
Tuoksussa Basilikaa
Tuoksussa Basilikaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 45 minuuttia Mausta keitinvesi suolalla ja mustapippurilla. Mausta kypsät pavut intialaisella maustesekoituksella ja jäähdytä ne. Huuhtele lehtikaali, revi suuret lehdet pienemmiksi ja laita ne kulhoon. Huuhtele punakaali ja leikkaa se parin sentin pituisiksi viipaleiksi. Kuori punasipuli ja viipaloi se. Ruskista pähkinät kevyesti paistinpannulla. Lisää kaikki salaatin ainekset kulhoon. Valmista kastike ja sekoita se hyvin salaatin joukkoon. Kannellisessa kulhossa aineksien ja kastikkeen sekoittaminen onnistuu hyvin kulhoa ravistelemalla ja kääntelemällä ylösalaisin. Näin kastike leviää hyvin ja koko salaatti saa makua. Asettele salaatti lopuksi tarjoiluvadille.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.