Itävaltalainen Sacherkakku
Decapitated
Decapitated
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 130 g voita
  • 45 g sokeria
  • 100 g keltuaisia
  • 120 g sulaa tummaa suklaata
  • 100 g valkuaisia
  • 100 g sokeria
  • 120 g vehnäjauhoja
  • 5 g vaniljasokeria
  • 20 cm kokoiseen vuokaan
  • 50 min. Jos teet kaksinkertaisen taikinan isompaan kakkuvuokaan, kannattaa paistoaikaa pidentää
  • 100 g aprikoosimarmeladia
  • 1 rkl vettä
  • 1 tl sitruunamehua
  • 200 g tummaa suklaata
  • 1,5 dl kermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.