Italialainen nyyttäri-illallinen!
Ruokapankki
Ruokapankki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 7 dl vehnäjauhoja
  • 3½ dl lämmintä vettä
  • ½ pakettia hiivaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl suolaa
  • sormisuolaa
  • tuoretta rosmariinia
  • 15 min
  • 30 min
  • 1-2 kpl kesäkurpitsaa
  • 2 kpl mozzarellapalloa
  • 3-4 kpl tomaattia
  • 1 puntti basilikaa
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • ½ dl neitsytoliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 5 mm paksuisiksi kiekoiksi
  • loraus oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • 1/3 punttia basilikaa
  • 1 dl neitsytoliiviöljyä
  • 2-3 rkl valkoista viinietikkaa
  • 1 tl
  • suolaa
  • 4-6 kpl osso buco lihanpaloja
  • oliiviöljyä
  • voita
  • 2-3 kpl sipulia kuutioina
  • 3 kpl porkkanaa kuutioina
  • 2 kpl sellerinvartta kuutioina
  • 3 kpl valkosipulin kynttä viipaleina
  • 2 dl valkoviiniä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 ruukku oreganoa hienonnettuna
  • 1 ruukku timjamia hienonnettuna
  • 2 prk tomaattimurskaa
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 1-2 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 kpl sitruunan kuori raastettuna
  • ½ kpl sitruunan mehua
  • 1 ruukku persiljaa hienonnettuna
  • 4 dl risottoriisiä
  • oliiviöljyä
  • voi nokare
  • 1 kpl keltasipuli hienonnettuna
  • 1½ dl valkoviiniä
  • 1 l kanalihalientä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1½ dl parmesaania raastettuna
  • 1½ dl romano parmesaania raaastettuna
  • 1 tl sahramia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.