T. u. l. e. k. o. I. t. a. i. s. p. h. r. ä. d. m. n. M. ,. g. y. E. z. c. b. J. v. f. j. ). U. ö. K. -. H. 1. 3. 2. 0. 7. 5. 6. S. L. A. 4. P. Ä. N. R. d l. t l
Sain reseptin jo kymmenisen vuotta sitten ystävältäni, joka siihen maailman aikaan toimi edelläkävijänä ja jo bloggasi juurikin näitä ihania leipäreseptejä
Käytin ruispaahtoleipää, että olisi aavistuksen terveellisempää ja täyttävämpää. 1 pkt ruispaahtoleipää. Kypsennetään 200 asteessa noin 15 minuuttia tai niin kauan että leipä saa vähän väriä. 1 pkt ruispaahtoleipää
Mozzarella-fetajuustoleipä. Mozzarella-fetajuustoleipä. Nosta rulla leivinpaperin päälle, ripottele pinnalle vehnäjauhoja (ettei liina tartu leipään ja sotkeennu) ja anna leivän kohota liinan alla vielä 30 minuuttia ennen paistamista. Kun leipä on kohonnut liinan alla ja on paistovalmis, tee leivän pintaan muutamia viiltoja (näin leipä ei halkeile) ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes leipä on kauniin kullanruskea
He tekivät kasvishöystöä halloumilla ja me italialaista leipää ja hedelmärahkaa. Tein leipää ensimmäistä kertaa ja siitä tuli kyllä ihan hyvää, mutta aivan erilaista kun oletin
Täytettyleipä. Leipätaikina. Vaivaa huolellisesti, helpoimmalla käy yleiskoneella tai leipäkoneella. Katso postauksen lopusta vinkit maidottomaan ja munattomaan leipätaikinaan
V. a. l. m. i. s. t. n. p. k. o. e. j. y. ä. v. r. T. ,. h. K. S. u. L. -. O. A. d. I. b. N. ö. 1. 0. 5. 2. E. z. M. g. J. 3. ½. 4. P. c. R. w. /. ❤ l. d l
) kantava suolainen leivonnainen, joka on pannulla paistettu ja täytettyohutleipä. Yritin selvittää mistä gözleme nimi tulee, ja wikipedian mukaan nimi tulee turkin sanasta "göz", joka tarkoittaa "lokeroa", viitaten leivän täytettyyn ominaisuuteen
Tortano eli italialainentäytettyleipä tuli minulle tutuksi Leila Lindholmin Vielä yksi pala. Tomaatilla, oliiveilla ja mozzarellalla täytettyleipäLeipätaikina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.