Meillä ei ole työpaikalla lounasruokalaa ja syön monesti töissä eväitä. Teen kerran viikossa isomman satsin ruokaa pakkaseen ja otan aamulla töihin lähtiessäni jäisen ruokakalikan mukaan
Eräänä sunnuntaisena päivänä rynnin kuntosalitreenini ja kauppareissun jälkeen keittiöön ja aloin valmistaa vastustamattomia lihapullia tomaattikastikkeessa
Macarons reseptejä on tullut kokeiltua monenlaisia, joku resepti on täällä blogissakin julkaistuna. Nyt jo pidemmän aikaan olen tehnyt macaronsit italialaisella marengilla, Ohje on hioutunut omassa käytössä mieleiseksi monien reseptien yhdistelmäksi
, älä kuitenkaan anna risoton lopussa kuivua, sen on tarkoitus olla notkeaa. Ainekset kahdelle 2,5 dl risottoriisiä (carnaroli tai arborio)1 l kuumaa kasvislientän
7) Purista kypsän risoton joukkoon valkosipuli ja mausta suolalla sekä pippurilla. Pakkasta tonkiessa käteeni osui pussi "Kangasrouskuja 5dl" ja siitä se ajatus sitten lähtikin
L. u. l. i. n. p. t. k. ä. ,. e. a. h. o. v. s. m. y. ö. r. j. ". I. K. d. J. T. M. 2. 8. g. (. ). 3. /. 4. 1. 7. 5. 0. b. P. V. S. Ä. A. f. °. C. d l. t l
E. l. i. k. ä. s. y. e. o. n. p. a. c. t. r. O. h. j. H. u. v. J. m. '. I. -. ,. /. T. S. K. 1. 3. g. 2. ö. d. M. A. (. ). 6. 4. f. x. 0. L. V. 8. P. R. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.