-. -. J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
Kastikkeen tulee koko ajan pysyä sileänä - kun lisäät kuuman liemen tasaisella vauhdilla, koko ajan kiehuttaen ja sekoittaen, kastikkeen koostumus pysyy koko ajan hyvänä ja liemi sakenee tasaisesti
-. -. -. -. T. ä. n. o. s. t. i. m. e. k. p. a. r. j. l. h. ,. u. A. P. y. U. v. d. R. K. S. O. g. b. (. ). M. ö. V. 1. /. 2. w. f. c. W. I. '. q. C. F. x. E. B
Teimme pitkästä aikaa hirssiä lisukkeeksi, ja pitääkin jälleen muistaa käyttää sitä useammin. Laita pähkinät likoamaan veteen niin että ehtivät olla 10-15min vedessä
parmesan-juustoa raastettuna. parmesan-juustoa raastettuna. 500 g paseerattua tomaattia tai -murskaa. Aseta aika 10- 30 min / 90 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1, ilman mittalasia. 500 g paseerattua tomaattia tai -murskaa
50 g esim ceshew-pähkinöitäKastike. 250 g rahkaa100- 150 g maitoa1 sitruunan mehuvaniljasokeria maun mukaan(hunajaa)1. Aseta aika 5 s / nopeus 5-8. 100- 150 g maitoa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. P. o. r. k. a. n. u. e. h. d. t. m. s. i. l. v. O. p. ä. ,. j. y. K. N. ö. T. R. w. V. g. L. f. b. M. c. (. Y. ). 1. 5. ~. 3. 6. 0. 2. 4. 7. A. S. J. /. I. t l. d l
Lisäkkeeksi sopii helppo artisokka-perunapaistos. Käytä siihen valmiita, pakastettuja valkosipuliperunoita ja korvaa kerma valmiilla Vian maa-artisokkakeitolla
A. u. r. i. n. k. o. s. e. p. j. a. t. h. l. /. y. F. d. '. P. L. ö. ä. v. O. m. I. H. ,. J. V. g. 3. 1. 2. K. S. M. (. ). E. w. T. f. B. c. b. z. C. D. x. q. N
-. -. -. -. V. e. h. n. ä. j. a. u. o. t. k. v. i. s. d. l. p. ,. r. m. ". P. J. y. A. H. M. E. g. B. c. *. O. L. N. T. I. K. S. 1. 9. 0. 2. 5. 3. ö. =. D. U. C. (. ). Y. f. R. 4. * l
-. -. -. J. o. s. e. n. v. i. l. ä. m. a. u. t. ,. k. r. y. N. p. M. j. O. h. b. g. K. ö. 3. 0. d. L. E. ). B. 4. (. 1. 6. P. ½. 5. V. S. G. A. f. <. H. I. d l
Ajattelin kokeilla vihdoin enchilladoja, vaikka ajatus tuntui oudolta, sillä tortillojen (aka burritojen) ideana on mun mielestä tuoreet ja rapsakat raaka-aineet yhdistettynä mehevään lihaan
Tämä hillo on erittäin helppo ja yksinkertainen tehdä - sitä ei keitetä ja se valmistuu nopeasti. Halusin tehdä vähän terveellisemmän version mustikkahillosta ja muistin tämän ohjeen, johon joskus vuosi sitten törmäsin
stä, mutta muuttelin sitä niin, että on kai väärin sanoa kastiketta nantua-liemeksi. Lisäksi tein hunaja-porkkanakuutioita, punajuurilastuja ja tillifetatahnaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.