Makkara-makaronipata. Saunalauantaille tuli ostettua kaupasta lenkkimakkaraa. Ajattelin, että siitä voisi illalle tehdä jotain perinteistä syötävää saunan jälkeen
Juustoinen makaronilaatikko. Tekipä mieli makaronilaatiikoa ja sitä aloin sitten suunnittelemaan. Perinteinen makaronilaatikko ei tällä kertaa käynyt, kun piti tehdä kananmunaton versio
Kinkku-makaronilaatikko. Vaihtelun vuoksi perinteinen jauheliha-makaronilaatikko vaihtui meillä kinkulliseksi versioksi, kun jääkaapista löytyi palvikinkkupaketti
Jauhelihakiusaus. Pitkästä aikaa tuli tehtyä jauhelihakiusausta. Kun mausteet on hiottu sopivasti kohdilleen voi lisätä myös muita kasviksia joukkoon eikä siitä tule sanomista jälkikasvulta
En muista milloin viimeksi olisin tehnyt italianpataa. Tämä italianpata sai tomaattisen makunsa paseeratusta tomaatista ja, koska jätin padasta suolan kokonaan pois (aikuiset voi lisätä sitä omalle lautaselle), antoi tomaatti siihen myös kaivattua lisämakua
Italianpata oli ainaisesti läsnä lapsuudessani, ja se oli yksi ehdottomista suosikeistani. Aikuisiällä ei ole kuitenkaan italianpataa tullut syötyä ollenkaan
Tarkoituksenani oli tehdä ensin tomaattikeittoa. Siitä ajatus jatkui tomaattikeittoon jauhelihalla. Se alkoi jo kuulostaa vähän niin kuin minestrone-keitolta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.