Itse tehty kebab kaikkine lisukkeineen on vaan niin must juttu
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 1 1 arvostelut

Ainesosat

  • sipulirenkaita
  • hunajamelonia
  • jogurttikastiketta (ohje alla)
  • lohkoperunoita
  • riisiä
  • 2 kg naudanjauhelihaa
  • n. 1.5 rkl suolaa
  • 4 rkl mustapippurirouhetta
  • 2 tl savupaprikajauhetta
  • 2 tl juustokuminaa eli jeeraa
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • (1 tl chilijauhetta)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 2 dl vahvaa kahvia
  • 10 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 iso suippopaprikaa kuutioituna
  • 2 sipulia silputtuna
  • 5 kpl vahvoja pepperoneja silputtuna
  • 2 tl mustapippuria rouheena
  • 3 tl savupaprikajauhetta
  • 1 tl chilijauhetta tai maun mukaan tuoretta chiliä
  • 0.5 dl punaista balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl kookossokeria tai hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • tilkka öljyä
  • 4 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 dl majoneesia
  • 3 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl kookossokeria, hunajaa yms.
  • 0.5 tl mustapippuria rouhittuna
  • ( hieman silputtua tuoretta minttua, korianteria tai ruohosipulia)
  • 5-6 dl durumvehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta + 1 tl psylliymia yhteen sekoitettuna
  • 2.5 dl kädenlämpöistä vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.