½ tl
leivinjauhetta (sekoita jauhot ja lisää taikinaan)
5
liivatetta (liota kylmässä)
2 dl
vispikermaa (vaahdota)
140 g
mustikoita (sulata ja soseuta sauvasekoittimella)
1 prk
(á 200 g) vaniljarahkaa
½ dl
sokeria (lisää mustikkasose, rahka ja sokeri kermavaahtoon)
sinistä elintarvikeväriä (värjää sinisellä, jos haluat ettei ole niin punertavaa)
1/4 dl
mustikkamehua tai vettä (kuumenna kiehuvaksi, purista liivatteista vesi pois ja sulata ne nesteeseen, kaada ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita hyvin samalla)
3
liivatetta (liota kylmässä vedessä)
1 prk
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (vaahdota)
tilkka vettä (kuumenna kiehuvaksi ja sulata liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana vaniljavaahtoon ja sekoita hyvin samalla)
T. ä. s. k. a. u. o. t. i. m. e. h. v. l. n. r. j. y. K. d. p. J. ,. M. U. S. I. A. O. (. 2. c. ). 1. 7. 0. g. 6. 5. L. ö. P. -. 4. /. N. E. V. 3. H. Y. Ä. d l
Huomisen itsenäisyyspäivän kahvihetkeä, tai tarkemmin teehetkeä varten, kun en kerran kahvia juo, tein näitä mustikan, vaniljan ja valkosuklaan makuisia leivoksia meille
N. y. t. ä. k. i. s. e. n. p. v. l. o. u. h. r. ,. j. a. V. m. M. K. (. d. ). A. S. R. T. P. E. ". ö. b. c. Š. U. -. O. B. 4. 0. g. +. 2. 5. ½. 1. L. f. H. C. 8. 3. /. 7. J. r k
Lähdin suunnittelemaan sinivalkoista itsenäisyyspäivän kakkua jo hyvissä ajoin – yli viikko sitten. Ajatus oli, että koko kakku olisi luotu tavallaan sinisistä ja valkoisista elementeistä
T. e. i. n. t. s. ä. y. p. v. k. u. a. l. r. o. d. h. j. M. m. ". 4. 1. ½. (. S. -. ). 2. 5. 0. g. 3. /. b. V. ö. Y. ,. O. L. P. E. 7. Ä. K. A. H. I. N. d l. t l
H. a. i. n. t. s. k. e. r. p. o. V. l. v. u. ,. I. ä. y. h. d. j. m. K. -. E. ö. g. S. T. P. 4. 1. /. 2. 3. (. ). 5. 0. f. Y. 7. L. J. A. N. *. d l. t l
Leikkaa kohmeiset taikinalevyt terävällä veitsellä ruudukoksi (jokainen levy 2 x 4), tai ota tähden ja kuun muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä tähtiä ja kuita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.