Olin kyllästynyt omaan nakkikastikeohjeeseen ja halusin vähän vaihtelua, joten googlettelin ja löysin Liemessä blogista houkuttelevan kuuloisen nakkikastikkeen ohjeen, jota päätin kokeilla pienin muutoksin
Nyt joku huokaisee, nakkikastike pitääkö sekin nyt tänne kirjoittaa. Tämä onkin hieman erilainen kun yleensä tekemäni nakkikastike, joten siansa saakoon myös tämä ruoka blogissani ja kaiken kukkuraksi on vielä niin maittava arkiruoka ettei sitä voi sivuuttaa
Lapsuuden herkku nakkikastike luonnistuu vegaanisenakin versiona oikein hyvin. Tämä ohje mukailee oman lapsuuteni nakkikastiketta, johon laitettiin sekaan myös maustekurkkua
Sekoita joukkoon tomaattipyree sekä vehnäjauhot ja anna kypsyä hetken. Lisää neste, liemikuutio, hillosipulit, ketsuppi, sinappi ja anna kiehua noin 15 minuuttia
Joskus on vain pakko saada sellaista lohturuokaa että kaikki ajatukset palaa lapsuuteen. Klassinen tomaattipyreellä höystetty nakkikastike ja keitetyt perunat on yksi niistä annoksista johon itselläni tulee jättimäinen himo aina silloin tällöin
Tämä on yksi suomalainen perinteisin ateria. Joka lapsi tai aikuinen rakastaa sitä. Tässä versiossa on vähän enemmän makua kun mukana on persilja ja reilusti mustapippuria
Joskus on vain pakko saada sellaista lohturuokaa että kaikki ajatukset palaa lapsuuteen. Klassinen tomaattipyreellä höystetty nakkikastike ja keitetyt perunat on yksi niistä annoksista johon itselläni tulee jättimäinen himo aina silloin tällöin
Ollaanpa nyt rehellisiä. En tiedä ketään, jonka lempiruoka olisi nakkikastike. Mutta ei se tarkoita sitä, etteikö nakkikastike voisi olla herkullista ja halpaa arkiruokaa
Viime viikolla kokkailin tuunattua lapsuusherkkuani, italianpadasta kehitettyä minestronekeittoa. Samalla viikolla syntyi toinenkin, paranneltu lapsuusajan lempiruoka, perinteinen jauheliharisotto
Mulla on tällä hetkellä meneillään joku "anti-suunnitelmallisuus" aikakausi. En vaan saa itsestäni irti sitä, että suunnittelisin viikon ruuat etukäteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.