Kinkkuakin käytin hieman enemmän kuin alkuperäisessä. Laita herneet kiehumaan liotusvedessä ja anna keiton porista hiljalleen kahden tunnin verran ennen kuin lisäät muita aineita
T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Suurin osa tästä on suolaista vettä ja rasvaa kinkun kamaran alta. Pane lihamittari kinkkuun ruiskuoren läpi sen paksuimpaan kohtaan (se ei kuitenkaan saa olla kosketuksessa luuhun) ennen kuin panet sen uuniin
Juoksetteella valmistettu juusto on natisevampaa ja valkoisempaa kuin tämä. Juustoilun lisäksi moninaiset verkkotyöt täyttävät nyt päiväni, joten eipä muuta kuin kuulemiin
Tärkeää on suunnitella ajoissa mitä haluaa jouluaterialle ja milloin niitä tekee, käyttää hyviä reseptejä ja tehdä osa ruoista etukäteen valmiiksi pakkaseen
Laita kansi kattilan päälle ja ravista reippaasti niin, että perunoiden pinta hieman hajoaa. Pääsiäisen ensimmäinen "laitettu" ateriakokonaisuus löytyi uudesta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016)
V. o. i. n. s. a. ,. e. t. ä. l. v. -. m. r. u. k. ♥. N. h. y. p. Ä. ö. j. T. d. M. 1. /. 2. 0. 3. E. *. K. P. g. 5. L. O. H. f. S. 4. A. ☺. ☺ l. k g. d l. t l
Niin tehtiin lapsuuden kodissani. Keittiöstä ei poistuta, kuin korkeintaan hetkeksi. Eivät mitanneet kinkun lämpötilaa, eikä tainnut keittoaikakaan olla niin tarkka, ja keittämisen jälkeen Nigella nakkasi kinkun vielä kuumaan uuniin
L. a. p. s. u. d. e. n. k. o. i. j. ä. t. l. v. m. r. J. h. ö. ,. U. y. 6. 5. g. 8. 1. 0. O. P. A. 2. K. S. ". -. V. 9. 7. M. I. H. 4. (. ). T. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.