Jääsuklaa on kuulunut jo kauan myös meidän perheen herkkuihin,joita on ''pakko tehdä''. ) no tosin tämä on niin äärimmäisen hyvää,suussasulavaa,että ei ihme
Joululahjojahan voi tehdä itse tai voi tyytyä ostamaan kaupasta. Tähän postaukseen kerään marras-joulukuun varrella kivoja ja (ainakin osittain) itsetehtyjä joululahjaideoita
KOTIRUOKAA. Miesväki lähti kauppaan ajatuksenaan ostaa hirven jauhelijaa. Muhevat hirvipullat maistuivat jo kielelläni, mutta kaupasta palattiinkin karitsan paahtopaistit kassissa
1. Sulata suklaa ja kookosrasva kattilassa miedoimmalla lämmöllä tai kulhossa mikrossa. Sekoita hyvin. 2. Lisää rusinat, pähkinät ja appelsiininkuori, sekoita ja lusikoi paperivuokiin
jäätelöbaaria, appelsiini-kardemumma-Charlottakakkua, käpykakkua, valkosuklaapannacottaa, suklaamoussea, marmeladeja ja jääsuklaata ja suklaa-cashew-raakakakkua
Itse tehdyt tryffelit tai jääsuklaat, kuten me niitä kutsuimme lapsena, kuuluivat jouluihin. Bloggaajien pikkujoulubrunssilla tarjoilin arancinien lisäksi kahviliköörillä maustettuja suklaatryffeleitä
Jääsuklaata perinteisempää joulukarkkia ei varmastikaan ole. Viime vuonna tein kuitenkin jääsuklaata tummasta suklaasta ja tiputtelin joukkoon hieman piparminttuaromia
IschokladJääprinsessa tykkää tehdä jääsuklaata. Valkoisella valkoista/Tummalla tummaa jääsuklaata125 g kookosrasvaa1/4 dl tomusokeriaSulata kaikki ainekset kulhossa joka uiskentelee vesihauteessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.