Jättilihapullat tomaattikastikkeessa
JusSinan Keittiössä
JusSinan Keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Lihapullataikina
  • 1 kg jauhelihaa (laitettiin 10 % nautaa)
  • 1 dl korppujauhoa
  • 150 g creme fraiche
  • 0,5 dl kermaa
  • (0,5 dl paahdettu sipulirouhe)
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 2 rkl ketsuppia
  • 3 tl pippurisekoitusta (tai ihan vaan pippureita oman maun mukaan)
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl pizzamaustetta (alkuperäisessä ohjeessa salviaa)
  • 2 tl minttua
  • 2 munaa ripaus valkopippuria
  • (ripaus caynnepippuria)
  •  
  • Tomaattikastike
  • 800 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
  • 1 dl ketsuppia
  • 2 dl kermaa
  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 4 valkosipulinkynttä puserrettuna
  • 2 tl kuivattua timjamia (tai runsaasti tuoretta)
  • 2 tl kuivattua basilikaa (tai runsaasti tuoretta)
  • Loraus oliiviöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.