Lihaa ensin keiteltiin kokiksessa, jonka jälkeen se vielä grillattiin (tai no tässä tapauksessa paistettiin pannulla) ja glaseerattiin kolakastikkeella
Paras lahja, jonka sait aattona joulupukilta. Ota lihat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kysennystä. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja hiero ribsien pintaan
Amerikkalaisilla on tapana glaseerata possun ribsit vaahterasiirapilla, ajattelin. Trimmaa lihasta ylinmäärainen rasva ja poista ribsin luu-puolella oleva paksu kalvo ohjeen mukaan
Ensi kerralla annan muhia ainakin pari tuntia kookosmarinadissa uunissa folion alla ja luulenpa lopputuloksen olevan aikalailla yhtä suussa hajoavaa kuin Farangissakin
P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
Kun purkaa lähtemättömän vaikutuksen tehneitä hetkiä paloiksi, huomaa, että kyse onkin perusasioista ja pienistä jutuista, jotka on vain tehty erityisen hyvin
I. n. i. s. a. -. k. h. v. o. e. t. j. y. l. ä. A. r. u. p. m. V. ". 2. 0. 1. 4. 5. 8. L. M. S. O. ö. ,. ). E. f. b. g. 3. d. (. ½. K. P. ~. H. ~ l. d l. t l
Kiva jäystää ja tämä ei jää hamapaanväliin ja luut tulevat todella puhtaaksi. Koska nyt on minulla kolmen kovan grillin testi menossa, valmistin nämä Grillikauppa
Ei liene mikään ihme, että tätä dilemmaa pohditaan urakalla suomalaisten grillien ääressä (jaluonnollisesti myös netin ruokablogeissa), kun asiasta ei ole saavutettu yksimielisyyttä edes barbequen synnyinsijoilla Amerikan Yhdysvalloissa
Kevät on ollut kovin kiireinen ja grillikauden avauskin on venahtanut pidempään kuin vuosiin. lehtiselleriä paloina ( voi jättää toki pois jos on inhokki)
Anna ribsien maustua ja lämmetä huoneenlämmössä n. Kylkiluiden grillaamisessa toiset suosivat esikypsentämistä, toiset taas grillaavat ribsejä ilman esikypsennystä pitkään ja hartaasti
Eli siisvaihtoehtojaonmonia, kunhan niitä vain löytää ja uskaltaa käyttää. Kasvisruokavalion ympäristöystävällisyyttä toisinsanoen ekologisuutta mietitään ja vertaillaan yhä enemmän sekaruokavalioonja terveysaspektit ovat kovassa syynissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.