Mitä ohuempi, sitä parempi. Kuin sipsiä. Tein taas gluteenitonta siemennäkkäriä ja tällä kertaa pellille levittelyn jälkeen kaulitsin taikinaa leivinpaperin läpi
Kevätkananpoikaa ja savoijinkaali-fenkolipaistosta mustaherukkakastikkeen kanssa. 25. sunnuntai. Tam 2015. Posted by Marika in kastike, kasvislisuke, liha, linnut
Joo joo, tiedetään. Lampaan sisäfileestä on tullut viimeaikoina valmistettua paljon ruokia. Mutta minkäs sille mahtaa - mureaa, maukasta, edullista, helppoa lihaa ja käsittääkseni eettisemmin tuotettua kuin naudanliha
Viikonlopun ja tipattomien ja emäksien jälkeen aika palata normaaliin elämään. ) Jo ruokaa laittaessa pikkuisen tarkistelin punaviinin laatua, ettei vaan ole korkkiviallinen yksilö sattunut käteen
Kaada kinuskia ihan ohut kerron pohjan päälle. Tässä olisi snickers piirakasta minun versioni. Olen oikein tyytyväinen ohjeeseen, mielestäni onnistunut resepti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.