Jarno Seppä: Vuoden kokki -kisan taso kovenee
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 150 g puhdistettua kuhafileetä per ruokailija
  • 100 g voita paistamiseen
  • 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 100 g chorizo-makkaraa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 3 dl risottoriisiä
  • 8 dl kana- tai kalalientä
  • 100 g parmesania raastettuna
  • 300 g kurkkua raastettuna ja valutettuna
  • 1 puntti tilliä hienonnetuna
  • 100 g pehmeää voita
  • suolaa
  • ½ dl väkiviinaetikka
  • ½ dl sokeria
  • 1 dl vesi
  • 2 tähtianista pala varsiselleriä
  • pala
  • pala kurkkua
  • pala punasipulia
  • 10 ruohosipulin vartta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.