Meillä on nyt koko perhe tykästynyt jauhelihaseokseen, jossa on hieman fetajuustoa seassa. Tulee mielestäni mukavan makuista tuosta jauhelihaseoksesta vaikka fetaa laittaisikin vain vähän mukaan
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
I. s. ä. n. m. u. k. a. h. e. i. l. o. j. v. t. y. ö. p. r. ". K. d. N. ,. T. O. M. A. -. D. E. S. b. g. J. ). 4. 0. 1. 5. 2. W. c. 6. (. L. P. <. 3. d l. t l
A. u. r. i. n. k. o. s. t. a. e. v. T. ä. p. y. h. m. j. l. M. ,. S. ö. d. E. -. N. w. Y. b. g. L. K. O. c. J. B. (. 8. ). 4. 0. 1. /. 2. H. P. 5. d l. t l
Juustoiset jauhelihapihvit (ilman jatkeainetta). Vaihteeksi hieman erilaisia jauhelihapihvejä. Pihvit eivät sisällä ollenkaan viljaista jatkeainetta, vaan reilusti juustoa ja mausteita
K. u. t. e. n. d. l. i. s. ä. p. o. a. k. j. m. ,. h. r. L. I. (. H. ). b. y. v. f. ö. S. M. 2. P. 4. J. 3. C. A. T. 6. 0. g. N. 1. ½. W. c. -. k p. r k. m i
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.