Viikonloppuna pitää saada sipsejä, pähkinöitä tai vastaavia suolaisia naksuja tai helvetti on irti. Viime perjantaina tartuin kaupassa tutun salt & vinegar -sipsipussin sijaan parmesaaniin
12. 6. 2015. Tästä ei enää kahvipulla parane, tarkemmin sanottuna nämä ovatkin viinereitä. Hieman enemmän vaivaa näiden herkkujen tekoon saa nähdä, kuin pullien tekoon, mutta maku on sen arvoista
Viimeisen viikon aikana olen pyrkinyt hieman vähempi hiilihydraattiseen ruokavalioon, joten nyt taitaa hetkeksi jäädä riisit, pastat ja perunat aterioiltani
No niin rakkaat jauhopeukalot aka. lukijat, on aika kaivaa viimevuotinen huippu resepti naftaliinista, eli mikäpäs muu näin pikkujoulujen kynnyksellä kuin maailman parhaat piparit, gluteenittomana ja vegaanina
Jostakin kumman syystä syyhyävät jauhopeukaloni skippaavat usein tälläiset perinteisiltä vaikuttavat herkut muitta mutkitta, mutta aivohairahduksen vuoksi marsipaanikuorrutteisen vadelma-suklaaherkun valmistus tuntui oikein houkuttavalta vaihtoehdolta ja niin käpykakkuprojekti otti tuulta alleen
Törmäsin eilen Onnenmuruja -blogissa ihanaan mikrosuklaakakun ohjeeseen. Näytti niin helpolle, että oli pakko heti kokeilla kun aineksetkin löytyi kaikki kaapista valmiina
Pikkuihmisten toivekakut ovat aina mukavia ja yllätyksellisiä, sillä aiheet ovat yleensä sellaisia mitä ei tulisi ehkä itse tehtyä mutta samalla niistä kuitenkin itsekin innostuu ja aiheet vievät jauhopeukalon joka kerta mennessään
Ruoanlaitto on ihan mukavaa. Kun vaan joku aina kertoisi mitä sitä ruoaksi tekisi. Itse kun olen tällainen "ruokavammainen", eli liha ja kana eivät minulle maistu, niin vaihtoehdot käyvät aika vähiin
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun leivon gluteenitonta pullaa. En oikein tiennyt mitä odottaa, millainen koostumus taikinassa olisi ja olisiko maku edes lähellä normaalia pullaa
Yhteistyössä. Confetti Kuopio. Vapun aikaan Suomi sekoaa munkeista. Tänä vuonna munkkitrendin allonharjalla vaikutaisi ratsastavan uunidonitsit, joita minun instagram-feedini on jo nyt pullollaan
Kuten ruokabloggarilta voi odottaa, innostun hyvästä ruoasta ja sen valmistamisesta. Jos pää ei vähään aikaan tuota resepti-ideoita, tiedän olevani yliväsynyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.