Tässä siispä resepti helppoon ystävänpäiväkakkuun, johon ei ole käytetty lainkaan valkoista sokeria ja joka on myös täysin jauhoton, eli aidoista raaka-aineista tehty
Tämän päiväinen herkku on sokeriton, jauhoton ja laktoositon mutakakku. Kesää kohti leivonta muuttuu keveämmäksi ja mielessä pyörii kaikenlaisia kevyitä ja raikkaita herkkuja, joita jakaa tänne blogiin
Banaaniletut (jauhoton). Tein nämä letut jo pari vuotta sitten kesällä, mutta kuluneen vuoden aikana ohje jäi kaiken muun jaloihin ja säilyi luonnoksena tähän asti
6 – 7 pizzaa (n. 5 – 10g tuorehiivaa. Jaa taikina 5 – 7 osaan ja pyörittele ne palloiksi. Kuumenna grilli tai uuni 270 – 300 asteiseksi, pizza-kivi lämpenee samalla sopivan kuumaksi. Related 5 – 10g tuorehiivaa
Pohja ihanan rapea, mutta muutoin ihanan pehmoista. Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa
En varmaan vielä, sillä tästä pizzapohjasta en ole postannut. Puolitiessä blogin Anni Minerva postasi viljattoman ja vegaanisen pizzapohjan jokunen aika sitten
Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Maustoin broileri-pizzapohjan melko maltilla, jota on helppo muunnella oman maun ja mielen mukaisesti
Kesäkauden trendikkäin pizzapohja valmistui niin ikään tästä trendikasviksesta. En tiedä mistä näitä ruokatrendejä oikein tulee ja kuka niitä keksii, mutta tänä kesänä kansakunta on keskittynyt hypettämään kukkakaalia
Yhteen pizzapohjaan tarvitset vain desin kvinoaa, suolaa, leivinjauhetta ja lorauksen öljyä – sekä hippusen suunnitelmallisuutta, sillä kvinoaa pitää nimittäin liottaa runsaassa vedessä yön yli
M. u. t. a. k. o. n. m. e. i. ä. l. s. p. 1. 0. -. r. (. v. y. ö. d. h. ). S. j. ,. O. N. F. g. A. K. T. 7. V. J. P. …. 2. c. %. 5. 4. 3. L. 9. H. U. t l
Eilen tosiaan tein Hans Välimäen pizzapohja-ohjeella pohjan kohoamaan yöksi jääkaappiin. PIZZAPOHJA. Täällä on aamu touhuiltu, pyykinpesua, edellisten viikkausta, imurointia ja lattioiden pesua, sun muuta
6 dl vehnäjauhoja. 3 dl vettä. 3 tl öljyä. 1 pss kuivahiivaa. 1 tl suolaa. Sekoita hiiva lämpimään veteen. Huomaa, että käytettäessä kuiva-hiivaa, tulee veden lämpötila olla noin 45 astetta
En myöskään ollut vuooooosiin syönyt pizzaa ravintolassa, ennen kuin Octoberfest-reissussa menimme ennen olutjuhlaa ja kunnon bailuiltaa seuraavana päivänä italialaiseen, josta ei saanut kuin pastaa ja pizzaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.