J. o. u. l. a. t. n. j. ä. k. i. r. p. m. ,. h. e. y. ö. s. d. v. K. V. N. g. M. b. -. c. H. L. P. 1. 7. 5. T. 4. 2. 0. G. Ö. S. (. ). A. a l. t l. d l
J. o. u. l. a. t. n. h. e. r. k. i. y. v. p. s. T. d. ä. j. m. M. ö. P. ,. 3. 7. ½. 5. 0. g. 1. f. 8. V. /. 4. L. A. I. 2. H. N. 6. S. E. K. -. R. (. ). O. d l
T. ä. s. t. j. o. u. l. a. m. i. e. n. h. r. k. ö. y. v. M. p. L. ,. P. c. z. U. d. Y. b. N. I. R. H. (. 3. 1. 2. 0. &. 7. ). G. V. 8. /. 9. K. J. E. 4. 5. ½. -. S. A. B. +. g. 6. D. k p. d l. r k. t l. m i. p r
Tämän ohjeen löysin uusimmasta Glorian ruoka&viini-lehdestä. Ja tämä oli ihana. Kevyen kevyt, voimakkaan mausteinen, hieman hapan mutta suussa sulavan makea
Viime vuonna keksin tehdä jälkiruoan pieniin lasipurkkeihin ja idea osoittautui hyväksi. Tänäkin vuonna päätin hyödyntää samaa ideaa, sillä isoja kakkuja tai jäädykkeitä on vaikea kuljettaa autossa yli tunnin matkan verran
Sieltä se hiljaa hiipii. Aamuisin alkaa olla jo viileää, tuuli puhaltaa kylmemmin. Syksy. Nyt on juuri se aika vuodesta kun lämpimän mausteiset ruoat, uunijuurekset ja kotoisat lihapadat alkavat jo houkutella kesän raikkaiden salaattien jälkeen
Moi. Olin siis syntymäpäivänäni aikuisten kokkikerhossa, etnisen ruoan illassa. Minun oli tarkoitus postata jotakin siitä, mutta se jäi pelkkään mainintaan jossakin lyhyessä tekstissä
Jouluaaton jälkiruoan suunnittelu ja valmistaminen on ollut jo pitkään minun kontollani. En valita. Kakkujen väsääminen on ihanaa varsinkin silloin, kun on tiedossa paljon innokkaita syöjiä
) makuelämyksiä. Voi että miten joskus rakastinkin Snickersiä. Maapähkinät, aavistuksen suolainen, pehmeä toffee ja makea suklaa yhdessä loivat tajunnanräjäyttäviä (no ei nyt ihan, mutta lähellä
Muistan lapsuudestani erään jouluaaton aaton, kun isäni vatkasi ruisleivän raskia omalta äidiltään perityssä tiinussa katajasta tehdyllä vempaimella tai oikeastaan jonkin sortin vatkaimella
Täytyyhän koirallekin välillä tarjoilla uusia makuelämyksiä. Ai vitsit, että olen innoissani. Löysin paikallisesta marketista ruotsinkielisen leivontalehden, joka on täynnä gluteenittomia ohjeita
Olin lapsellisen innoissani ja odotin jokseenkin maagisia makuelämyksiä, mutta pannulla maustamaton tofu muuttui epätoivoisista maustamisyrityksistä huolimatta rumaksi, pahvilta maistuvaksi kasaksi vaaleita, vetisiä kuutioita
Leila Leipoo -ohjelmassa leivottiin vastikään Italialaista FOCACCIA- leipää ja halusinkin itse testata herkullista reseptiä ja palauttaa makoisan maun suuhuni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.