Jos suunnitteilla on matka Prahaan, laitathan tämän ravintolan muistilistallesi. Suuntaamme vielä reissun lopuksi reiluksi vuorokaudeksi Prahaan, joten tämä lista voi päivittyä vielä yhdellä tai kahdella ravintolalla
Vanhassakaupungissa kiertelyn lomassa oli mukavaa istahtaa hetkeksi herättelemään ruokahalua ja siihen tarkoitukseen Vanhankaupungin keskipisteessä sijaitseva vanha tuttu Olde Hansa (Vana Turg 1) soveltuikin oikein hyvin. Suuntasimme African Kitcheniin (Uus 32/34), josta olin kuullut kehuja ennestään
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa WhatsApp palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa WhatsApp palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Tumblr palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)
1. Lorauta vuohenjuuston päälle reilusti hunajaa ja paahda uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes leipä on rapea ja juusto on saanut kauniin paistovärin. 3
1½ litran kuivakakkuvuoka, noin 10 annosta. 1 dl kookospalmusokeria. 3 dl kookosmaitoa. 1 dl kookospalmusokeria. 3 dl kaurajauhoja. 1½ dl kaakaojauhetta. 1 tl leivinjauhetta. 1 lusikankärkejjlinen vaniljan siemeniä. Laita kookosmaito kasariin ja kiehuttele 15-20 minuuttia, että tilavuus hieman pienenee. Lisää sokeri ja keitä vielä sen verran, että kinuskin koostumus on hieman viskoosinen (10-15 minuuttia tai enemmän tarvittaessa). Voitele/jauhota noin 1½ litran vetoinen kuivakakkuvuoka ja laita puolet taikinasta vuoan pohjalle, tee keskelle ura, laita noin puolet kinuskista uraan ja ripottele noin puolet karpalot päälle. Paista kakkua 175 asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. 1½ litran kuivakakkuvuoka, noin 10 annosta. 1 dl kookospalmusokeria. 3 dl kookosmaitoa. 1 dl kookospalmusokeria. 3 dl kaurajauhoja. 1½ dl kaakaojauhetta. 1 tl leivinjauhetta. 1 lusikankärkejjlinen vaniljan siemeniä
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa WhatsApp palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa WhatsApp palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
3 keskikokoista sipulia. 1 punainen paprika. 1,5rkl tulista paprikatahnaa. ranskankermaa 1. 3. 1tl hunajaa. 3dl kaurahiutaleita. 1pss kuivahiivaa. 2,5tl suolaa1. 3. Jaa taikina neljään saman kokoiseen osaan, ripottele päälle kevyesti jauhoja ja kohota liinan alla 30 minuuttia. Paista +230 asteessa noin 35-40 minuuttia, kunnes leivät ovat saaneet kauniin paistovärin. Paista koverrettuja leipiä ja kansia vielä ennen tarjoilua +200 asteessa noin 5 minuuttia ja täytä leipäkulhot herkullisella lihapadalla. 3 keskikokoista sipulia. 1 punainen paprika. 1,5rkl tulista paprikatahnaa. 1tl hunajaa. 3dl kaurahiutaleita. 1pss kuivahiivaa
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa WhatsApp palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
30kpl. 1 muna. 1tl vaniljasokeria. 1tl ruokasoodaa. 100g valkosuklaata rouhittuna. 1dl kuivattuja karpaloita. 1dl pieniä toffeepaloja. 1. 3. Kääri taikina kelmuun ja anna kohmettua jääkaapissa 30-60 minuuttia. Paloittele hieman kohmeinen taikina 30 tasakokoiseen palaan. Paista 180 asteessa noin 12 minuuttia tai kunnes keksit saavat hieman väriä reunoilta ja päällä olevat toffee ja valkosuklaa ovat saaneet paahteisen värin. Punnitse noin 30g painoisia paloja. 30kpl. 1 muna 4,5dl vehnäjauhoja. 1tl vaniljasokeria. 1tl ruokasoodaa. 100g valkosuklaata rouhittuna. 1dl kuivattuja karpaloita. 1dl pieniä toffeepaloja
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa WhatsApp palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
Aurajuustosämpylät 14kpl. 1tl hunajaa. 1pss kuivahiivaa (11g). 1,5tl suolaa. 1dl emmentalraastetta. 150g aurajuustomurua. 1. Lisää 4dl vehnäjauhoja ja 2dl hiivaleipäjauhoja sekä kuivahiiva ja vaivaa taikinaa voimakkaasti 3-5 minuuttia, jotta saat aikaan hyvän sitkon. 3. Kaada lopuksi emmentalraaste ja 1dl aurajuustomurua taikinan sekaan. Paista +210 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin paistovärin. Yhteistyössä Bosch Aurajuustosämpylät 14kpl. 1tl hunajaa. 1pss kuivahiivaa (11g). 1,5tl suolaa. 1dl emmentalraastetta. 150g aurajuustomurua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.