Jouluisen kahvipyödän kruunu
Jauhopeukalon keittiössä
Jauhopeukalon keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Sokerikakkupohja
  • 6 munaa
  • 3 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • 2. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja puuhaarukalla varovasti nostellen lisää jauhoseos munasokerivaahtoon.
  • 3 Paista uunissa 175 asteessa alatasolla n. 45-60min. Tarkista coctailtikula kakun kypsyys.Luumutuorejuustotäyte
  • 2 dl Kuohukermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.