Puhalsin jälleen pölyt vuodelta 1899 peräisin olevan Suomen Kuvallisen Keittokirjan päältä tarkoituksenani löytää sopiva vanhan ajan leivonnainen viikon piristykseksi
Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Sekoita kattilassa maito, vaniljatangon siemenet tai vaniljasokeri ja maissitärkkelys, kuumenna kiehuvaksi ja kypsennä parin minuutin ajan miedolla lämmöllä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen
En ookaan muuten vielä esitellyt täällä meidän uutta joulukalenteria. Monilla kala ja erityisesti lohi kuuluu joulupöytään, joten tässä on vähän ideaa, miten sen voisi tarjoilla uudella tavalla
Teen jouluksi paljon erilaisia ruokia. Tämä on yksi joulun herkuista, jota ilman en halua olla. Mäti sopisi vielä tähän, mutta nyt sitä ei ollut saatavilla
Tiedätkö sen Fazerin iki-ihanan piparisuklaan, jota myydään aina jouluna sellaisina isoina levyinä. Näin keksisuklaan ystävälle se on täydellinen joulusuklaa
Hyvää 3 adventtisunnuntaita kaikille, on aika avata joulukalenterin 13 luukku ja samalla antaa oma panokseni meidän Blogiringin bloggaajien joulukalenteriin. Mittaa kattilaan agar agar ja nesteet, anna kiehua hiljalleen 45 minuutin ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.