Joulukalenteri 11: Wanhan ajan joulu Vihervaarassa
Meanwhile in Longfield
Meanwhile in Longfield
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 pkt Atria Perhetilan hunajapaahdettua kinkkua (Ohuen ohut viipale)
  • 1 pkt Atria Chorizo-leikkeleitä
  • 1 pkt Atria Kulinaari Kylmäsavuhärkää (Ohuen ohut viipale)
  • 1 pkt Atria Ylikypsää saunapalvinkinkkua (Ohuen ohut viipale)
  • tummia viinirypäleitä
  • saaristolaisleipää
  • voita
  • merisuolaa
  • 7 kilon harmaasuolattu Viljapossun Juhlakinkku
  • pakaste
  • ½ pkt pakastettua ruistaikinaa
  • 1 dl ruiskorppujauhoja
  • tuoretta rosmariinia
  • pakastettuja puolukoita
  • 2 pkt pakasteherneitä
  • 2-4 päivää Min
  • 7 kilon harmaasuolattu Viljapossun Juhlakinkkuni oli jääkaapissa sulamassa
  • 3. Jos et käytä kinkkupussia, aseta kinkku ritilälle ja laita ritilän alle syvä uunipelti, jonka pohjalla on hieman vettä
  • 150- asteisessa uunissa, kunnes kinkun sisälämpötila on
  • 80-85 astetta Min
  • 225- asteiseen uuniin
  • 15 min
  • 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis bataattilaatikkoa
  • 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis porkkanalaatikkoa
  • 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis lanttulaatikkoa
  • 1 pkt Atrian imellettyä perunalaatikkoa
  • ruiskorppujauhoja
  • muutama nokare voita
  • keraamisia pieniä uunivuokia
  • 2 kpl luomu kananmunaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tl kanelia
  • ½ dl sulatettua voita
  • ¾ dl täysmaitoa
  • 1 pussi Pätkis-paloja
  • 4 dl kermaa
  • 2½ dl fariinisokeria
  • 1 rkl voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.