Sokeriton itse keitelty glögi lämmittää joulukuuniltoja. Joko teillä tehdään herkkuja joka päivä ja suunnitellaan paikkaa kuuselle ja jälkiruokaa joulupöytään
Pyhän aikana katselin muutaman ruokaohjelmavideon,ja yksi niistä oli Ottolenghin Mediterranean Island Feast-ohjelman Kreeta-jakso,jonka voi nähdä YouTubessa täällä
Vaikka ruokailusta oli eilenkin kulunut jo hyvä tovi tunsin kuitenkin juostessa ruoan nousevan jatkuvasti kurkkuun, eli runsaat normaalista poikkeavat annokset ovat aiheuttaneet ruoan sulamiselle myös omat haasteensa
Meillä sitä on tehty muutaman vuoden ajan kaikkiin juhliin - ja se maistuu aina yhtä hyvälle. Kakussa on paksu mansikkamoussetäyte, mansikkahilloa ja viipaloitua banaania välissä
Meillä syötiin paljon valkosipulinuudeleita pari viikkoa takaperin, kävin kokkaamassa kiinalaisella illallisella ja tässä postauksessa pitkästä aikaa kanaresepti eli hapanimeläkanaa ja riisiä
Kaikki lähti siiitä, kun kävin Tammiston Confetissa ja sain sieltä mukaani erikoistyllan, jolla saa pursotettua kukkia, linkki edelliseen postaukseen (näyttävä kukkapursotus)
Juuri nyt ovat kutimet korin pohjallaja aika kuluu töissä puutarhalla ja omissa pihapuuhissa. Takaosan kuvioon löysin ohjeen you-tubesta (linkki, klikkaa kuvaa)
Hiphei ja vuosi kohta onkin päätöksessään. Linkki resepteihin on itse reseptin nimessä. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.