Joulumenu: Laatikot
voitajasuolaa
voitajasuolaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g Porkkanaa
  • Vettä (niin paljon, että keittämisen jälkeen sitä on jäljellä ainakin pari desiä)
  • 1 tl Suolaa
  • 0,75 dl Puuroriisiä
  • 1 dl Kermaa
  • 0,5 dl Täysmaitoa
  • 1 Kananmuna 0,25 dl Siirappia
  • Valkopippuria
  • Korppujauhoja
  • Voita
  • Ota vuoka edellisenä iltana jääkaappiin sulamaan ja pidä sitä hetki huoneen lämmössä ennekuin laitat uuniin.
  • Laita pinnalle muutama nokare voita ja paista 175°c n.1h 15min
  • 500 g Lanttuja
  • 1 tl Suolaa
  • 1 rkl Voita
  • 1 rkl Vehnäjauhoja
  • 1,5 dl Kermaa
  • 1 rkl Siirappia
  • 1 Kananmuna Valkopippuria
  • Korppujauhoja
  • Voita
  • Ota vuoka edellisenä iltana jääkaappiin sulamaan ja pidä sitä hetki huoneen lämmössä ennekuin laitat uuniin.
  • Laita pinnalle muutama nokare voita ja paista 175°c n.1h 15min
  • 1,5 dl Puuroriisiä+6 dl Vettä keittämiseen
  • 1 iso Sipuli
  • 5 dl Maitoa
  • 0,75 dl Siirappia
  • 1 Kananmuna 2 tl Suolaa
  • 1 tl Meiramia
  • Ota vuoka edellisenä iltana jääkaappiin sulamaan ja pidä sitä hetki huoneen lämmössä ennekuin laitat uuniin.
  • Paista 175°c n.1h 15min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.