Joulun ajan herkkuja
Samettipupun porinoita...
Samettipupun porinoita...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Hunajaiset lanttu-omenakuutiot
  • n. 6 annosta
  • 1 - 2 rkl voita/margariinia
  • 1 pienehkö (500 g) lanttu
  • 2 (270 g) hapokasta omenaa
  • 1 dl omenatäysmehua
  • 1 - 2 dl ruokakermaa tai fraîche 5
  • 2-3 rkl hunajaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 dl hienonnettua persiljaa
  • riisimuroja
  • 1 levy (170 g) Fazerin sinistä maitosuklaata

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.