Joulun makupaloja 2013
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • JOULUHALKO (Bûche de noël)
  • 15 palaa
  •  
  • pohja
  • 4 munaa 1,5 dl sokeria
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl pikakahvijauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  •  
  • Täyte
  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 tl pikakahvijauhetta
  • 1 rkl vettä
  • 3 rkl kahvilikööriä
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl kouhukermaa
  •  
  • Kuorrutus
  • 100 g tummaa suklaata raastettuna
  • 100 g katkarapuja (pakaste)
  • 50 g smetanaa
  • 0,5 dl majoneesia
  • 1 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 tl dijoninsinappia
  • 1/4 tl mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.