Joulun(t)aikaa....
Samettipupun porinoita...
Samettipupun porinoita...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 ruukku rucolaa
  • 1 ruukku tammenlehtisalaattia
  • (n. 650 g) hunajamelonia
  • 2 punaista (kotimaista) omenaa
  • 1 pkt (200 g) juustoleipää
  • 2 lapinrieskaa
  • Manchegosalaatti
  • (8 annosta, Pirkka)
  • 1 pkt (150 g) Manchego -juustoa
  • 2 pkt ( 300 g) paprikaa (keltainen ja punainen)
  • 1 rkl extra neitsytoliiviöljyä
  • mustapippuria
  • 200 g kurkkua
  • 1 ps (150 g) Toscanan salaattisekoitusta (romainesalaatti 50 %, punasalaatti 40 %, rucola 10 %)
  • 1 ruukku rucolaa
  • 1/2 dl pinjansiemeniä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.