Joulupöytäkin voi olla ilmastoystävällinen
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200- asteisen uunin sammuttaa, uunissa on vielä puolen tunnin jälkeen yli
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 rkl
  • hienoksi leikattua ruohosipulia
  • 1 rkl
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl majoneesia
  • 1 rkl ranskankermaa tai smetanaa
  • 500 g haukifileitä
  • karkeaa merisuolaa
  • 5 dl vettä
  • 2,5 dl sokeria
  • 3 porkkanaa ohuina viipaleina
  • 1 sipuli renkaina
  • pala purjoa
  • 10 murskattua maustepippuria
  • 8 murskattua katajanmarjaa
  • muutama neilikka
  • laakerinlehti
  • 1,5-2 dl väkiviinaetikkaa
  • piparjuurta
  • 1 dl kuivattuja puolukoita
  • 4 dl ruisjauhoja
  • 500 g nahattomia silakkafileitä
  • suolaa
  • pippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.