Juhannuksen porovoileipäkakku
PIENET HERKKUSUUT
PIENET HERKKUSUUT
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 ja 3 (porotäyte)
  • 150-200 g ranskankermaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl kurkkusalaattia
  • 1/2 pieni punasipuli
  • hienoksi pilkottuna
  • 150 g kylmäsavupororouhetta
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • pala kurkkua
  • 2-3 rkl kurkkusalaattia
  • 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 prk

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.