Juhannusaaton menu
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kauraisat patongit (4 kpl)
  • 350 g vettä
  • 10 g hiivaa
  • 200 g hiivaleipäjauhoja
  • 10 g suolaa
  • Sekoita ekat aineet keskenään, anna tekeytyä parisen tuntia. Vaivaa sekaan loput jauhot ja suola, noin 10 min, ja nosta edelleen tuntisen verran. Leivo patongeiksi, kohota ja paista 225 asteessa 10-12 min
  • Granaattiomena-vuohenjuustosalaatti
  • 100 g salaattisekoitusta (rucolaa, viinisuolaheinää, lollorossoa)
  • 1 kurkku
  • 1 granaattiomena
  • 100 g vuohenjuustoakourallinen saksanpähkinöitäoliiviöljyäsormisuolaa, mustapippuria
  • Paahda pähkinät, pilko kurkku ja vuohenjuusto, irrottele granaattiomenan siemenet. Sekoita ainekset salaatiksi ja valuta päälle oliiviöljyä sekä ripota hieman sormisuolaa ja myllää mustapippuria.
  • Grilliperunasalaatti
  • 1 kg uusia perunoitaoliiviöljyä, sormisuolaa
  • 1 punasipuli
  • 2 uutta sipulia varsineen
  • Louhisaaren juoma
  • 4 l vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.