Blogissa olette törmänneet jo ranskalaisten crème brûléehen ja italialaisten panna cottaan, jota on varioitu niin valkosuklaisena lime-versiona kuin chili-suklaa-kaneliversionakin
CrèmeNinon on hienostunut ranskalainen alkukeitto. Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin
Kananmunan hyydyttämä crème brûlée (jota meillä on tehty myös piirasmuodossa. Voitte siis kuvitella pettymykseni, kun viimeksi Mamma Rosassa tilasin crème brûléen ja sain eteeni pingispallomaisen pannacotan
Tulossa se kuitenkin on, ja koska blogin juhannuskalenterin tarkoituksena on kääntää niitä katseita jo tuohon tulossa olevaan ja aina yhtä antaumuksella odotettuun kesään, niin antaa mennä
Créme Ninon eli ranskalainen hernesosekeitto on ehdottomasti yksi monista lempiruoistani. Teen keittoa yleensä ohjeella, joka löytyy kirjasta Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan
Jatketaan samalla överiherkku -teemalla, jolla aloitettiin eilen pätkisfudgejen kanssa. Sain idean tähän reseptiin Nigella Lawsonilta, joka valmisti tv-ohjelmassaan meheviä cookieseja annosvuoassa
Jos mieli tekee jotain oikein makeaa ja hyvää niin se on tässä. Ei tämä kyllä ihan "nyt-mulle-heti" - makeannälkään tapahdu, vaan vaatii hetken aikaa, mutta on kyllä sen väärtti
Kuulumisten päivittämisen ja elämän ihmettelyn ohella kokkailimme tietysti myös kolmen ruokalajin illallisen, josta tässä ensimmäisenä crème brûléen resepti
14. Luukun vuoro. Mintun ja suklaan yhdistelmä on ihanan raikas, ja tämä resepti on siitä hyvä, että voit käyttää mitä tahansa minttuelementtiä tuomaan makua
Miten musta tuntuu, että kaikki mun reseptit ovat helppoja, nopeita tai helppoja ja nopeita. No joka tapauksessa halusin taas jakaa teidän kanssanne yhden näistä helpoista resepteistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.