Juhlava Moilas kakku, tuunattu perinnepiirakka gluteenittomana
Saaranlautasella
Saaranlautasella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 kpl valmiiksi paistettuja Moilasen
  • gluteenitttomia riisipiirakoita
  • 1 prk kotitilan savumuikkuja 210g/150g
  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 ½ kuohu- tai vispikermaa
  • 200 g smetanaa
  • 1 tl sitruunapippuria
  • ½ tl suolaa
  • 1 ½ dl tillisilppua
  • 5 liivatelehteä 113 g merenmäti punaista mätiä (voit käyttää mitä
  • mätiä haluat)
  • 2 rkl punajuurimehua
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 4 keitettyä kananmunaa
  • Laita 2 ½ liivatetta kylmään veteen vähintään 5
  • minuutiksi.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.