Näin syntyi Casa Vivan Kiusaus, portugalilaisen ja suomalaisen perinneruuan mehevä yhdistelmä. Yksi portugalilaisten suosikkiruuista on bacalhau com natas, joka kovasti muistuttaa suomalaisille tuttua Janssonin kiusausta
Näin syntyi Toukon salaattikastike Casa Vivan tapaan. Casa Vivassa se ei tosin onnistunut, sillä ensimmäinen kastikesatsi oli syöty ennen kuin se ehti täyttää 48 tuntia
Viimeisen kuukauden aikana meillä ei tervettä päivää ole nähty. Koko perhe on sairastellut enemmän kuin tarpeeksi ja tuntuu, että joka ikinen pöpö on päättänyt jäädä meille asumaan
Kuori päärynät, mutta pidä ne kokonaisina, säilytä siis kanta ja sisus. Lado päärynät suureen kattilaan, lisää viinietikka ja sokeri ja anna sulaa hyvin alhaisella lämmöllä
H. a. u. d. t. e. p. ä. r. y. n. o. h. l. k. j. i. ,. v. m. s. T. g. L. c. -. S. I. D. E. R. M. Ä. A. U. P. Y. N. K. G. C. J. O. (. 4. ). 3. ". 5. 2. 1. ö. 0. /. 7. %. V. b. d l. t l
H. i. l. o. t. u. j. a. p. ä. r. y. n. ö. e. h. A. d. k. v. s. N. 2. 0. -. m. ,. V. *. I. L. O. T. U. P. Ä. R. Y. 1. 9. g. /. (. ). 5. E. K. =. S. * l. d l. k g
Pääsiäisen aikana kyllä leivoinkin, mutta muu aika meni taas aikalailla pakkaamisen merkeissä. Tein muunmuassa tällaisen Valion sivuilta löytyneen päärynä-kinuskirahkakakun
Niin, että missä se kauan odotettu ”riisisuklaa” edelleen viipyy, hah hah. Ajattelin, että kun tossa pari päivää sitten tuli postattua hyvä herkku ja sitä ennen myöskin makea Paleokeittiön pannukeksi, niin josko viikko olisi kuitenkin kivempi aloittaa raikkaalla salaatilla
Fajitat on parhaita. Meillä Mika tekee ne. Yllätysyllätys. 3 paprikaa suikaloituna, 2 sipulia suikaloituna, 2 kanan rintaleikettä(tai muuta lihaa), rypsiöljyä paistamiseen
M. e. i. l. ä. p. o. k. r. a. s. n. t. y. d. h. v. u. K. A. g. m. j. ö. ,. P. R. c. z. -. N. w. Y. C. f. G. W. –. b. T. S. J. (. ). 1. ½. 3. 2. /. 5. L. H. 0. 4. 7. ”. V. I. U. x. d l. r k. t l. m i
Olen kerran aikaisemminkin kokeillut tehdä quesadilloja ja silloin lopputulos oli katastrofaalinen. Onneksi siitä on jo tarpeeksi kauan aikaa, että uskaltaa kokeilla uudelleen
Haudutetut päärynät ovat loistava keskitalven jälkiruoka, joka tuo kesän lämmön lähemmäksi. Markon mielestä haudutetut päärynät nousivat kaikkien aikojen parhaimmaksi jälkiruoaksi, tai ainakin kolmen parhaan joukkoon
Päärynät ovat kypsiä kun ne ovat muuttuneet läpikuultaviksi ja pehmeiksi (kypsyys on myös vähän makuasia, tärkeintä on, että että päärynäpalat ovat pehmeitä ja etteivät ne hajoa)
Kuori sitten kaikki päärynät ja leikkaa ne pitkittäin puoliksi. Laita päärynät kulhoon ja kaada päälle sitruunan mehu, jotteivat päärynät lähde tummumaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.