Viikunat & appelsiinit ovat kevyt ja raikas jouluaterian päätös. 1. Keitä lohkottuja viikunoita sokerilla ja kanelilla maustetussa vedessä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä
Rakastan saaristolaisleipää, joten halusin kehittää siitä gluteenittoman version, jotta välttyisin turhilta vatsan turvotuksilta ja nesteen kertymiseltä myös jouluajan herkkupöydässä
Rouhi pistaasit, mantelit, aprikoosit ja viikunat pieneksi ja lisää muiden aineiden joukkoon. Näin tanskalaisen kondiittorin Mette Blomsterbergin valmistavan tv-ohjelmassaan herkulliselta vaikuttavia myslipatukoita, joita päätinkin kokeilla melkein samantien
Pitää vaan keittää pitkään jotta viikunat ehtivät pehmetä. Pahoittelen pitkää bloggaustaukoa. Viime aikoina ei ole riittänyt paukkuja reseptien etsimiseen tai keksimiseen, vaan olen kierrättänyt keittiössäni samoja vanhoja
viikunat. Tässä voileipäkakussa on käytetty moniviljapaahtoleipää, voit käyttää mitä vaan paahtoleipää tai korvata vaikka puolet paahtoleivistä ruisleivällä esim
Siinä se nyt on, miehen 40-vuotis synttärikakku. Kuten kerroin aiemmin täällä miehen synttärijuhlat menivät täysin mönkään meidän ollessa vatsataudin kourissa
Koska viikunat sopivat tähän mielestäni hyvin ja koska nyt on mainio aika syödä niitä. Savuporoleipästen ohje löytyi Soppakellari-blogista, joskin hiukan muokkasin sitä lisäämällä mukaan vuohenjuustoa ja viikunoita
Tänään herkuttelimme välimerellisellä kasvispaistoksella ja kanafileillä vuohenjuuston kera. Ateriakokonaisuus oli mainio ja sai ruokakriitikoiltani loistopisteet
Tulevana viikonloppuna on kaikkien isien päivä. Sen kaupallisen puolen sijaan toivoisi sinä päivänä jokaiselle isälle runsaasti rentoa vapaa-aikaa, hyvää ruokaa, yhdessäoloa ja pitkät yöunet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.