Miettiessäni passeleita tarjottavia suvulle mökkiolosuhteissa järjestettävään kokoontumiseen, päätin tehdä marinoituja punasipuleita ja hyödyntää ne johonkin salaattiin
Halusin nyt kuitenkin kokeilla Juuri Nyt -kirjan ohjeella tehtyä, kun porkkanalaatikkokin on kirjan ohjeella niin hyvää, että se pääsee nykyään joulupöytään, toisin kuin ennen
V. o. i. m. t. k. ä. h. a. n. e. l. R. v. j. y. s. u. p. r. ). H. J. ,. Ä. ö. (. z. M. d. -. K. L. f. I. E. P. A. T. g. O. 2. 0. 1. 5. c. 4. /. 6. N. ". D l. t l
N. ä. k. ö. j. n. m. o. l. e. i. a. h. s. t. u. v. p. K. -. E. r. ,. S. y. O. d. ’. P. (. ). I. b. c. T. …. 2. 5. 0. g. L. f. V. A. 1. U. 7. w. F. R. d l
Viipaloi munakoisot ja ripottele viipaleille suolaa. Asetelle viipaleet vadille ja kaada päälle vedestä ja sitruunamehusta tehty, valkosipulilla japersiljalla maustettu liemi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.