Perinteisesti Lanttulooraa ja Juureslaatikkoa. Joululaatikot tein jo ajoissa pakkaseen. koska saamme Jouluksi ruokavieraita ,muuten olisin jättänyt tänä vuonna tekemättä
Muna-pekonimuffinit. Nyt olen sitten karpannut viikon verran. En ole ollut kovin tarkalla karppausdieetillä, olen syönyt pari Reissaria töissä aamupalaksi tai lounaaksi
Joululaatikot voi valmistaa myös kasvissoseita ja eineksiä apuna käyttäen. Kuvat. TS/Ari-Matti Ruuska. Joulupöydän keskipiste on yleensä kinkku tai kalkkuna
Tästä määrästä tulee vuoallinen, n. 4 hengen annos. 4 punajuurta4 porkkanaa½ lanttu400 g jauhelihaa1 iso sipulivoita paistamiseen1 prk kermaasuolaamustapippuriatimjamiavalkosipulirouhettamantelijauhetta
Pieni köntti katosi parempiin suihin parin päivän aikana sinapin ja makeiden juureslaatikkojen kera. Ette uskokkaan kuinka innoissani olen, kun pääsen vihdoin julkistamaan tämän reseptin
Juureslaatikko nokkosella ja vuohenputkella. Mä niin rakastan joululaatikoita. Ne on ehkä parasta jouluruokaa ja jos klassikkoruuista yksi pitäisi valita, niin se olisi ehdottomasti porkkanalaatikko
Nyt käytin valmiita pakastekasviksia, koska jääkaapin juureslaatikko ammotti tyhjyyttään. Lihamureke on yksi meidän suosikkiruoista, jota tehdään melkeinpä jos ei nyt ihan joka viikko, niin ainakin joka toinen viikko
Käytin itse juureslaatikkoa, mutta pohjaksi käy mikä vain laatikko. 250g juureslaatikkoa (käy myös porkkana/lanttu / bataattilaatikko). 250g juureslaatikkoa (käy myös porkkana
Sekoita porkkanasoseen ainekset keskenään. Sekoita lanttusoseen ainekset keskenään. Kaada perunasoseainekset muovikulhoon ja sulata mikrossa muutama minuutti
Kuori kasvikset. Leikkaa sipuli silpuksi ja hauduta ruskistamatta paistinpannussa öljyssä. Viipaloi muut kasvikset mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain sipulin ja juustoraasteen kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.