Annin uunissa -blogissa oli tehty juustoista pataleipää ja siitäpä minäkin sain idean. Ohjeeseen otin mallia Annilta, mutta tein kuitenkin sen mukaan, mitä aineksia omasta kaapista sattui löytymään
Sellainen on pataleipä, enkä nyt tarkoita mitään Porin Ässien nimikkoleipää vaan huikeen herkullista leipää, mikä valmistetaan padassa pienellä vaivalla
Tein synttäreille toiseksi suolaiseksi tarjottavaksi tämän juustoisen kinkkupiirakan. Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- ja ruisjauhoilla muokattuna
Tekniikka taas kerran aiheutti pientä verenpaineen nousua ja säikähdystä. Vihdoin rupesin tyhjentämään kameran muistikorttia ja avasin reppanan läppärin
Tuoreen leivän tuoksu on aina huumaava ja pitää sanoa, että pataleipä oli ihanaa. Pataleipä. Lähes kahdeksankymppinen äitini on aina leiponut ihanaa leipää, mutta minulle leipominen on aina ollut nihkeää
Juustoinen pekoni-paprikapiirakka. Kuopuksen 3-vuotisjuhlissa oli Kolmen juusto lohipiirakan lisäksi tarjolla myös tätä juustoista pekoni-paprikapiirakkaa
Meillä usein tehdään tällaisia helppoja kiusauksia arkenakin. Ne on siitä hyviä ruokia, että ainekset vain sekoitetaan keskenään vuokaan, laitetaan uuniin ja odotella sitten valmista
Juustoinenpataleipä. Pataleipä oli reilu vuosi sitten aikamoinen villitys. Pataleipä on parhainta tuoreena - meillä tätä syödään viikonloppuaamuisin, kun teet taikinan edellisenä päivänä voit paistaa leivän aamulla
Vastaleivottu lämmin leipä on yksi parhaita asioita mitä tiedän. Olen kerran jos toisen koittanut tehdä sitä itse, mutta aika harvoin lopputulos on ollut toivotunlainen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.