Juustoiset teeleivät myös gluteenittomana
Ranteita myöjen taikinasa
Ranteita myöjen taikinasa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 3/4 dl öljyä
  • 1 prk (200g) kermaviiliä
  • 13 minuuttia paksuudesta ja uunista riippuen
  • 2 dl kaurahiutaleita (Viljatuote tai Semper)
  • 3 dl Vaaleajauhoseos (viljatuote)
  • 3 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 dl öljyä
  • 1 prk (200g) kermaviiliä
  • 30 g (1 dl) mieleisesi makuista Cheddaria (Jukolan Juuston)
  • 13 minuuttia paksuudesta ja uunista riippuen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.