Hummukset ja muut tahnat, pähkinä- ja siemenvoit sekä tietysti avokado ovat niitä tavallisimpia leivän kavereita mutta olen ollut kiinnostunut myös vegaanisista juustoista
Minulle se sopii, sillä ohjelmista jää usein muhimaan kivoja asetteluideoita ja välillä kauppareissulla pystyy muistamaan suuripiirteisesti ne kaikista yksinkertaisimmat reseptit
MUTTA sisältää paljon sokeria, rasvaa, hiilaria ja liivatetta. Vaikka syönkin edelleen monipuolisesti lihaa, kalaa ja kanaa ja totta kai runsaasti kasviksia on liivate alkanut tökkimään ja olen alkanut välttelemään sitä
Tämän helpommaksi ei oikeastaan voi mennä ja hyvä' tuli ilman suurempaa vaivaamista ja vatkaamista. Aikaa tässäkin taas tietysti menee, mutta kyllä se taikina osaa itsekseen kokoilla kulhossa ja pellillä vahtimatta
H. i. l. o. t. u. j. a. p. ä. r. y. n. ö. e. h. A. d. k. v. s. N. 2. 0. -. m. ,. V. *. I. L. O. T. U. P. Ä. R. Y. 1. 9. g. /. (. ). 5. E. K. =. S. * l. d l. k g
O. m. a. j. u. s. t. o. r. k. e. n. i. l. ä. b. g. S. p. y. h. -. J. ö. ,. d. z. T. v. f. L. N. I. P. K. E. c. R. C. M. F. Y. V. H. 2. 0. /. 4. (. ). 5. d l
Mittaa kattilaan mausteliemen vesi, etikka ja sokeri. Laita kattilaan tomaatit ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes tomaatit muuttuvat vaalean sammaleenvihreiksi, lähes läpikuultaviksi
Lisää sitteen pannuun sokeri ja paista, kunnes se alkaa karamellisoitua. Lämmitä öljy teflonkattilassa ja paista punsipuleita matalalla lämmöllä, kunnes ne ovat pehmenneet (5-10 min). Lisää loput aineet ja anna kiehua 20-30 minuuttia
Rosmariini ja päärynä kokeilut on nyt lähtenyt ihan lapasesta. Aiemmin olen tätä makuparia kokeillut nopeissä päärynäpiirakoissa ja fiineissä lämppäreissä
Työskentelin opiskellessa muutaman vuoden Pizza Hutissa tarjoilijana. Meni monta vuotta, ennen kuin paistorasvan käry hälveni sieraimista, ja saatoin edes kuvitella astuvani pannupizzan äärelle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.