Eilen jäi blogi julkaisematta hirvittävän ukkosilman vuoksi. Onneksi salama iski vain talon viereiseen puuhun ja sen kautta pamahti puhelinlinjaa pitkin taloomme
Kauhistuin hieman kun hain blogin arkistoista juustomakaronia enkä löytänyt sitä. Vaikka ohje jossain lymyilisi, ansaitsee se re-runin, onhan tällä sapuskalla selvitty elossa hurmaavan usein
Mac & Cheese on perusidealtaan nerokas, eihän sitä voi kiistää. Pasta, hyvää. Juusto, hyvää. Siitä huolimatta se ei ole ikinä ollut minulle mitenkään erityisen mieluisa
Tämän Amerikan herkun syntyyn on syypää Thomas Jefferson, joka rakasti italialaista ruokaa ja jonka presidenttikaudella juustomakaronia tarjoiltiin hienoilla päivällisillä
Uunissa gratinoitua intialaisittain maustettua kalkkunaa vuoassa, helppoa ja nopeaa uusiokäyttöä. Kun lisää juustoa ruoan sekaan se ei voi kuin vain tulla paremmaksi, ja mitä enemmän juustoa sitä lisää ruokaa sitä maukkaampaa siitä tulee
Oikeastaan tässä vaiheessa tulisi kirjoittaa Berliini, päivä 3 –postaus, mutta kolmannen päivän osalta päivä pitää jakaa pariin eri postaukseen, sillä perjantaina (Berliinin matkan kolmantena päivänä) vietimme ystäväni 30-vuotissyntymäpäiviä
Vaihdoimme vuotta tällä kertaa toisten loihtimien herkkujen ääressä. Viimeiset kaksi vuodenvaihdetta olemme bilettäneet kotosalla kavereiden kanssa pikkuväen pörrätessä jaloissa
Viime tiistaina tuli vedettyä paras baari- ja ravintolakierros pitkään aikaan. Kokoonnuimme Tampere Food Clubin bloggaajaporukalla tutustumaan Aleksanterinkadun ravintolakeskittymään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.