Tämä vahvasti rukiille maistuva leipä säilytetään jääkaapissa, jossa se säilyy pitkään, joten se on mitä mainioin leivottava myös yhden hengen taloudessa
Olen aina ihmetellyt, miksi suomalaiset leipovat näkkileipää niin harvoin. Kotona leivottu näkkileipä on nopeatekoinen herkku ja teen kanssa aivan lyömätön yhdistelmä
maku. fi-sivulta. Gluteenittomat sämpylät maistuivat hyviltä ja psylliumin ansiosta sitkokin oli erinomainen, ei siis murenevaa kuten gluteenittomat leivonnaiset yleensä ovat
Minun teki mieli sämpylöitä,. sellaisia maistuvia, juustoisia ja meheviä. Ei kuivahtaneita koppuroita. Niinpä tässä taikinassa on käytetty reilusti juustoa
Taannoin saatui silmään Allergiamatkalla blogista yksi hiivaton näkkäriohje ja muistin samantyyppisen nähneeni aiemmin myös Gluteenittomalla muumimammalla
Tänään heräsin jo kuudelta ja lähdettiin heti Maunon kanssa ulos seikkailemaan. Oli ihanaa kävellä hiljaisilla kaduilla ja etsiä uusia reittejä hengittäen raikasta ilmaa
Tämä on hyvä ja helppo pizzapohjan ohje, johon ei tule hiivaa ollenkaan. 3dl kädenlämpöistä vettä6dl vehnäjauhoja3tl leivinjauhettasuolaa ½dl öljyäMittaa vesi ja lisää veteen öljy, leivinjauhe, suola ja viimeiseksi vehnäjauho
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.