Jyväskylän foodiet kokoontuivat ensimmäistä kertaa!
Thetki
Thetki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kuhaa (Mäkiseltä Jyväskylästä tietenkin)
  • 1 pnt persiljaa
  • 1 pnt korianteria
  • 1 sitruuna
  • 2 tl ruususuolaa
  • 1 tl kokonaisia musta/valko/viherpippureita
  • 3 kokonaista maustepippuria
  • 1 tl fenkolia
  • 2 neilikkaa
  • 3 katajanmarjaa
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl sinappijauhetta
  • 0,5 tl kurkumaa (väriksi)
  • 0,5 tl anista
  • 1 laakerinlehti Poista kaloista suolet ja kidukset. Tee kolme viiltoa toiselle päällispuolelle nahkaan. Murskaa morttelissa mausteseoksen aineet ja sekoita ne.
  • 2/3 osaa yrttisilpusta ja muutama viipale sitruunoista

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.