Wiener nougat -konvehdeissa minulle maistuu nostalgia ja lapsuuden mummila. Nämä konvehdit kuuluivat lähtemättömästi mummilan joulunaikaan ja usein muihinkin juhlahetkiin
Kuluneet pari viikkoa keittiöni on muistuttanut pientä karkkitehdasta, kun olen suorittanut koekeitoksia Suomen Sokerille tehtävää yhteistyöreseptiä varten
Muistaako ”vanhempi kansa” vielä hopeatoffeen. Sen mustan lituskaisen pikkupatukan, joka jäi hampaisiin kiinni ja maistui salmiakkiin vivahtavalle lakritsille
Hei. Pitkästä aikaa. ). Toivottavasti ette ole ihan kokonaan unohtaneet meitä. Me sen sijaan olemme anteeksipyynnön velkaa, että tuosta noin vain kertomatta olimme neljä kuukautta hiljaa
Kanelsnurret elikkäs kanelikierteet on -vähän jäi epäselväksi- tanskalainen/norjalainen/ruotsalainen/mutta ei siis suomalainen/ versio herkullisesta kanelipullasta
Kevään keittokirjoja. Kesää kohti edetään vauhdilla, mikä näkyy myös uusissa keittokirjoissa. Maailmalla trendikäs hyönteisravinto esittäytyy sille omistetussa kirjassa, luonnon herätessä villiyrttien lisäksi voi kerätä myösötököitä
Jos Kreeta on kokemustesi tai unelmiesi mukaan turistirysä, jossa on hyviä biletyspaikkoja ja pubeja, joista saa rannalla löhöilyn ja shoppailun välissä ihan ok kreikkalaista salaattia – älä vaivaudu lukemaan pidemmälle
Jippii, jihuu. Alko toi kesällä valikoimiinsa oluen (klik), jota voin nauttia. En niinkään kaipaa olutta juomaksi, mutta joissakin ruokajutuissa olen harmitellut, kun en voi sitä käyttää
Kaikenlaista sitä unohtuu pöytälaatikoihin, tai ehkä tänä päivänä kuvaavampi nimitys olisi kameran muistikortille tai tietokoneen loputtomiin valokuvakansioihin
Olipa kerran kiireinen bloggaaja joka välillä ei ehdi postata vaikka kuinka haluaisi. Ajatuksissa on vaikka mitä, valokuvia on odottamassa, mutta tietokoneelle ei ehdi sekuntiksikaan
Olipa kerran kiireinen bloggaaja joka välillä ei ehdi postata vaikka kuinka haluaisi. Ajatuksissa on vaikka mitä, valokuvia on odottamassa, mutta tietokoneelle ei ehdi sekuntiksikaan
Kun on tuo ompelu ollut niin pitkään tauolla, huomaan leipovani paljon enemmän. Jotain tekemistä sitä käsilleen kuitenkin kaipaa, kun neulomiseen käytettyä päivittäistä aikaa on pakko kontrolloida
Sunnuntaina keli oli sen verran keväisempi, että pääsin kuin pääsinkin kallioimarreapajille. Kohmeisen maan kätköistä sain kaivettua esiin riittävästi kallioimarteen maavarsia, maustaakseni niillä seuraavan päivän jälkiruuan, kallioimarre- panna cottan
Mitä tehdä ruuaksi, kun jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. Tongitaan kuiva-ainekaapin perältä pari purkkia tonnikalaa (öljyssä) ja kuullotetaan pakastimesta kaivettua kasvissuikale-sekoitusta pannulla tonnarin kaveriksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.