K. u. t. e. n. j. o. a. i. m. s. p. k. r. ,. ä. h. v. y. ö. l. d. S. -. V. T. M. N. 6. 0. R. ). =. (. 1. 8. g. 5. f. 7. 2. 3. L. /. O. A. P. U. d l. t l
Tein talvella pull apart-leipää, joka osoittautui ihan mukavaksi askarteluksi, mutta kuitenkin hieman työlääksi verrattuna tavanomaiseen vuokaleipään, jonka myös voi maustaa yrtein vallan mainiosti
Tuplasuklaakeksit . Rakastan suklaakeksejä. Olen jo useamman vuoden ajan aloittanut päiväni kahvilla ja suklaakeksillä, ja pakko myöntää että tämä aamukohtaaminen lämmittää sydäntäni päivästä toiseen
Tämän kirjan löytäminen oli jonkinasteista kohtaloa. Kävin kuopuksen kanssa kirjastossa tarkoituksena vain palauttaa kirjoja ja katsoa olisiko seuraava osa Uppo-Nallea hyllyssä paikalla
Näissä sydämissä on sama taikina kuin Fit Foodin Napoleon tortussa ja Fit Foodin pasteijoissa. Erona on täytteet ja pasteijoissa ei ole makeutusta vaan suolaa
Jos minun lempimustikkapiirakkaani kysytään, vastaus on ehdottomasti tämä allaoleva ohje. Ohjeen olen löytänyt Pistin parastani -blogista, ja meillä tätä tehdään pitkin vuotta jäisistä mustikoista
Moi. Täydellisen suklaakakun metsästys on rankkaa. Sitä täydellistä reseptiä olemme kehitelleet vuosia ja tämä on tällä hetkellä lähimpänä tavoitettamme
Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Ainekset sekoitetaan keskenään ja taikinan annetaan levätä huoneenlämmössä vähintään 12 tunnin ajan
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.