5 minuuttia
Aseta pannun päälle lautanen, ja valuta varovasti öljyä toiseen astiaan. Kiepauta pannu ja lautanen ympäri niin, että munakas jää lautaselle. Kaada öljy taas pannulle ja liu'uta munakas siihen lautaselta niin, että ensin paistettu puoli jää ylöspäin. Paista vielä 5 minuuttia toiselta puolelta.
Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassa ja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Espanjassa sanalla Chorizo on laajempi tarkoitus makkaran suhteen mutta yleisimmin Euroopassa Chorizolla tarkoitetaan savustetulla paprikalla maustettua porsaanmakkaraa, ja sitä esiintyy kahta lajia, raakaa kypsentämätöntä Chorizoa, jota harvoin näkee täällä meilläpäin, ja kuivaamalla kypsytettyä Chorizoa jota löytyy herkkukaupoista ja kauppahalleista, ja jopa tästä nimeämättömästä saksalaisesta halparuokakaupasta
Miten maailmassa voikaan olla niin paljon leivonnaisia, joita en ole ikinä tehnyt saati maistanut. Hieman nolottaa myöntää, mutta empanadakset kuuluvat juuri edelliseen kastiin
Olen taas niin innostunut videoiden teosta, kun välillä oli vähän hiljaisempaa. sillä saralla. Toisinaan on vaikea keksiä, mitä tekisi seuraavaksi mutta
Sopivan tulinen vuokamunakas innosti kokkailemaan lisää mainioita munaruokia. Tai oikeastaan siihen innosti viime viikon kokkailuista kaappiin jääneet jämäpalat
* * *. For English please see here. Olen viime aikoina ihastunut itä-Euroopan keittiöihin. Ne ovat tuhtia, kotoisaa, sielua ravitsevaa lohturuokaa ja sellaiselle on viime aikoina todellakin ollut tarvetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.