Syksyn kypsyttämät mehukkaat omenat upotetaan kinuskikastikkeeseen jonka annettan sitten kovettua. karamellisoitua kondensoitua maitoa tai muuta valmista kinuskikastiketta
Hauduta kannen alla viitisen minuuttia, kunnes lehtikaalion haluamasi kypsyistä. Lihattoman lokakuun myötä suhteeni vihanneksiin on pakostakin avartunut
No onneksiluontoon vielä kaunis ja kohtahan. Voisin väittää, että syksyn parasta. kastikkeeseen ja väitän, että paremman kuin maustaisit soossin sitruunalla tai limellä ja sitä paitsi tästä ruuasta saat paljon C-vitamiineja
jokaisessa itseään kunnioittavassa blogissa on kokattu shakshukaa, havahduin. paljon tuosta pohjois-afrikkalaisesta kananmunaruoasta, joka on Israelissa
Värikäs, suolaisen makea punajuurisalaatti on sopiva lisä lihalle, kanalle tai kalalle. Resepti on Jamie Oliverin, mutta löysin sen ruotsalaisesta Elle Interiöristä
Villsialle tein hvyän syksyisen lisukkeen punakaalista ja omenoista. Satuin samaan käsiini hvyän palasen villisian niskaa joka onkin paras osa elukasta jota olen kokkaillut
Y. l. i. p. t. k. ä. n. y. ö. u. e. s. a. v. h. m. o. O. d. r. j. S. (. ). J. c. b. ´. C. E. V. G. g. -. ,. ". K. H. T. P. N. U. I. R. A. L. M. 2. à. 8. 0. 1. /. 4. 5. è. f. t l. d l
K. o. t. i. n. j. ä. m. s. e. y. ö. k. h. a. u. d. l. g. …. r. O. p. ,. V. v. J. A. -. ”. E. N. S. f. H. P. M. I. 7. 0. 3. 1. 4. /. 2. 5. R. L. T. (. ). d l
(No, kiinankaalisaakoon jäädä toisten syötäväksi. Kääryleitä on järkevä valmistaa kerralla aimo annos, sillä ne vain paranevat, kun syömisen jättää seuraavaan päivään ja lämmittää ne voissa paistinpannulla
Huomioitavaa on se, että kaali grillataan epäsuorassa lämmössä, ei suoraan hiilloksen päällä. Tästä suorana seurauksena on massiivinen grillaamisen lisääntyminen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.