Kaali on syksyn kuningas
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g punakaalia
  • 2 etikkapunajuurta 1-2 omenaa
  •  
  • Kastike
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 rkl raastettua piparjuurta
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 tl voimakasta sinappia
  • ripaus suolaa
  • 1 keskikokoinen kaali
  • 2 porkkanaa
  •  
  • Kastike
  • 1 ½ dl majoneesia
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl voimakasta sinappia
  • 1 tl sokeria
  • ¼ tl suolaa
  • 1 iso tai 2 pientä kyssäkaalia
  • 4 porkkanaa 1 sipuli suolaa tai yrttisuolaa
  • tuoretta rakuunaa
  • 2 dl ruokakermaa
  • 500 g kukkakaalia
  • 3 jauhoista perunaa
  • 8 dl vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 1-2 dl kermaa
  • hienonnettua kirveliä tai persiljaa
  • (suolaa)
  • 1 kpl (800-900 g) keräkaali
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 400 g (broilerin)jauhelihaa
  • 2 dl rikottuja ohrasuurimoja
  • 1 tl kuivattua meiramia
  • ½ tl jauhettua muskottia
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl rouhittua pippurisekoitusta
  • 2 rkl siirappia
  • 2 kananmunaa voiteluun juoksevaa margariinia tai voi-kasviöljyseosta ja siirappia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.