O. l. i. k. a. t. u. r. o. f. s. K. n. v. h. ,. e. j. m. Ö. ö. M. y. ä. -. d. I. L. p. c. H. 1. 2. 0. 3. g. (. b. ). /. S. 4. V. 5. A. P. T. N. C. R. B. E. d l
Hyvän kaalilaatikon salaisuus piilee mielestäni juuri siirapissa, laadukkaassa jauhelihassa ja siinä, että hauduttelee kaalia riittävästi ennen uunissa paistamista
700g valkokaalian. 700g valkokaalia. En tiedä onko se tämä poikkeuksellisen lämmin päivä vai mikä, mutta nyt ei oikein pää taas pelaa kirjoittamisen suhteen
Tein lopusta murusta ja kermasta kastikkeen ja paistoin aasialaisittain kaalia seuraksi. Samaan aikaan kun valmistat kanaa voit valmistaa lisukkeeksi paistettua kaalia
Jos minun lempimustikkapiirakkaani kysytään, vastaus on ehdottomasti tämä allaoleva ohje. Ohjeen olen löytänyt Pistin parastani -blogista, ja meillä tätä tehdään pitkin vuotta jäisistä mustikoista
Poikettiin sunnuntaina siskon luona vähän puuhommissa. Hommien lomassa tuli juttua maikkarin katastrofikokki-ohjelmasta, mitä en ole itse seurannut ollenkaan
Mokkapalat on Suomen googletetuin leivontaohje, eikä ihme. Meidät koukutetaan niiden makuun jo lapsena kotitaloustunnilla, ja koska kyseessä on erittäin simppeli ja herkullinen leivonnainen, sopii se tarjottavaksi moneen tilaisuuteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.