Ajatuskin kaalikääryleistä sai veden kielelle ja suun maiskumaan. Parhaat kaalikääryleet on äitini tekemät, mutta kun äidin pöydästä niitä ei löytynyt, piti tehdä suunnitelma B eli valmistaa kaalikääryleet itse
Kaalikääryleiden kanssa söimme puolukkahilloajasuolakurkkuja. Yleensä ne vanhimmat ja perinteikkäimmät reseptit ovat parhaita, joten päätin kokeilla kääryleitä Mysi Lahtisen reseptillä
Vielä ei ole maistettu, mutta illaksi on kutsuttu vieraita syömään muusin japuolukkahillon kera. Mistä niin iso tai korkea kattila, että kerän voi keittää ja se lehtien irrottaminen
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
en kuumenna purkkejaja kansia näiden pakkaspuolukkahillojen kanssa. ) Itsetehdyssä hillossa on vahva marjan maku ja sokerin määrää voi säädellä omien mieltymysten mukaan
Kuori ja hienonna sipuli, porkkana ja juuriselleri. Kaalikääryleet. Puhdista ja hienonna purjo. Kuullota hienonnetut vihannekset voissa, mausta suolalla ja pippurilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.